Boka tid

Synundersökning i Halmstad-


Upplever du en förändring i din syn eller vill du hel enkelt göra en koll? Då bör du boka en synundersökning. Genom att kolla din syn gör du ett proaktiv val och för att se över din ögonhälsa. Beroende på ålder finns de fler eller färre riskfaktorer som man bör hålla under uppsikt, för att inte risker problem med din ögonhälsa och din syn. En synundersökning är en snabb och smärtfri process som kan upptäcka eventuella förändringar av tillkomna synfel eller befintliga. Oavsett om du redan har glasögon kan din syn förändras till de bättre eller sämre och då blir det viktigt att fånga upp den sortens förändringar.

Hos oss på Optik Lindgrens i Halmstad hjälper vi dagligen kunder med synundersökningar. Så oavsett om du varit hos oss innan eller väljer att komma till oss för första gången är du varmt välkommen och kan enkelt boka din tid här ovanför


Tryckmätning i Halmstad –


En mätning av ögontrycket en viktig del av synundersökningen och bidrar till att upprätthålla ögonhälsan genom tidig upptäckt av potentiella problem, särskilt när det gäller glaukom. Det är en rutinmässig och värdefull procedur för att säkerställa optimal syn som vi kan hjälpa dig med. En av de främsta anledningarna till att tryckmätning av ögonen är att screena för glaukom, en ögonsjukdom som kan leda till synförlust om den inte upptäcks och behandlas i tid. Förhöjt ögontryck kan vara en indikation på glaukom och något man vill fånga i god tid. Processen är oftast smärtfri och tar endast några sekunder. Den ger värdefull information utan att kräva någon form av förberedelse från ditt håll.


Körkortstest/Synundersökning för körkort i Halmstad –


En synundersökning är en obligatorisk del av processen för att erhålla körkort och är avgörande för trafiksäkerheten. Hos oss kan du få ditt synintyg för ditt körkortstillstånd så bor du i Halmstad kan du boka en tid via vårt bokningssystem och då välja synundersökning för körkort. Det är en enkel och snabb synundersökning som tar ca 15 min, där vi gör en bedömning av hur din synskärpa är och om det finns behov av linser eller glasögon för att du ska kunna få köra bil.