Solglasögon

Solglasögon är inte bara en modeaccessoar utan spelar också en viktig roll när det gäller att skydda ögonen mot skadlig ultraviolett (UV) strålning från solen. Hos oss på Optik Lindgrens har vi ett noga utvalt sortiment av solglasögon för dig som bor i Halmstad. Så kom in till oss i butiken och hitta dina nya favoriter.

Varför ska du köpa solglasögon hos oss

Varför välja våra solglasögon? Vårt fokus är på att erbjuda dig en optimal kombination av stil och funktion. Vi har noggrant handplockat varje par solglasögon för att ge dig det bästa möjliga UV-skyddet. Med 100% UV-skydd minimerar vi risken för långsiktiga skador på dina ögon från solens skadliga strålar.

Vi strävar efter att erbjuda stilsäkra designalternativ och har etablerat samarbeten med några av de mest trendiga och innovativa designers inom solglasögonbranschen. Oavsett om du föredrar klassiska former, sportiga alternativ eller de senaste trenderna, har vårt breda utbud något som passar varje smak och personlighet. Samt att våra solglasögon tillverkas av högkvalitativa material, inklusive lättviktiga och hållbara polykarbonatlinser. För att ytterligare öka din synkomfort erbjuder vi polariserade alternativ som effektivt minskar bländning, särskilt i utmanande ljusförhållanden.

För oss är individuell passform av yttersta vikt. Våra kunniga medarbetare är dedikerade till att hjälpa dig att hitta den perfekta passformen. Med justerbara näsbyglar och öronstänger ser vi till att dina solglasögon sitter bekvämt och säkert, så du kan njuta av solen med fullständig förtroende. Söker du solglasögon för specifika aktiviteter eller sporter? Vi erbjuder specialdesignade lösningar för olika behov, från extra tåliga modeller till solglasögon med optimala prestanda för olika sporter. Upptäck vårt sortiment och låt oss vara din guide till solglasögon som kombinerar skydd, stil och prestanda på bästa möjliga sätt.

 

Solglasögon med styrka?

Är du ute efter solglasögon som kan ersätta dina vanliga glasögon när du är ute i solen? Då ska du titta på ett par solglasögon med styrka. Solglasögon med styrka kombinerar det bästa av två världar – synkorrigering och ögonskydd. Med det breda utbudet av stilar och funktioner tillgängliga är det lätt att hitta det perfekta paret som passar dina behov och låter dig njuta av solen med klar och skarp syn.

Oavsett om du är närsynt, långsynt eller har astigmatism, kan dessa solglasögon ge dig den nödvändiga korrigeringen för att se klart och tydligt även i starkt solljus. Du behöver heller inte kompromissa med stilen när du väljer solglasögon med styrka. De finns i olika designer och former, vilket gör det möjligt för dig att uttrycka din personliga stil samtidigt som du får synkorrigering.

Solglasögon i Halmstad

Bor du i Halmstad borde du besöka oss i butiken för personlig service och en trevlig shoppingupplevelse. Kom in och upptäck solglasögon som kommer att bli din perfekta följeslagare under soliga dagar! Vi ligger i det välkända området Nissastrand i centrala Halmstad, enbart ett stenkast från citykärnan. Med parkeringsmöjligheter går det enkelt och smidigt att besöka oss för att köpa dina nästa solglasögon.

Bor du i Halmstad och letar efter nya solglasögon är du välkommen att svänga förbi butiken eller kontakta oss på Optik Lindgrens. 

Vill du göra en synundersökning?

Kontakta oss via mail och telefon, eller om du hellre vill boka din synundersökning i Halmstad vi vårt bokningssystem.